2013.02.13.
13:42

Írta: gadget.blog.hu (törölt)

Építs lego kocsit a bögrédre

build on brick mug car.jpg

A ThinkGeek egy új bögréje építésre buzdít, több féle kockaépítő rendszert támogat: Lego, PixelBlocks, Mega Blocks, KRE-O, K'Nex Bricks. lego figurák nézhetnek minket a bögrénken kv-zás közben vagy építhetünk alá egy auto-t. Esetleg egy Mindstorm szettel magunkhoz távirányíthatjuk a kv-nk. A bögre ára nettó 19.99$.

buildon brick mug.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: gadget bögre thinkgeek

2013.02.12.
20:40

Írta: gadget.blog.hu (törölt)

Oszd meg a Viber szeretetét vagy nem ?

viber valentin napi üzenet.PNG

Jött egy nagyon érdekes számról(+10000000000) Viber-en üzenetem.Osszuk meg a valentin napi szeretet a barátainkkal is. Szerintem ez SPAM, de mivel még csak egyszer küldtek amióta használom belefér.

Szólj hozzá!

Címkék: valentin viber

2013.02.11.
22:19

Írta: gadget.blog.hu (törölt)

TPB AFK

the piratebay away from keyboard.jpg

The Pirate Bay Away From Keyboard: dokumentumfilm készült az egyik legnagyobb file megosztó oldal-t követő perről. Angol feliratos a film, picit fárasztó, de érdekes. Rövid konklúzió a PirateBay alapítóiról: drogos, alkoholista, fogyatékos über-kocka irritáló ember, de érdemes megnézni, hogy nevetnek az egész helyzeten.

Szólj hozzá!

Címkék: tpb afk the piratebay away from keyboard

2013.02.11.
11:48

Írta: gadget.blog.hu (törölt)

LEGO Mindstorms szövőgép

lego mindstorms nxt.jpgSzövögépet csináltak a lego robotikai programozásást bemutató gyerekeknek szánt rendszerből a Mindstorms-ból. A mindstorms NXT egy olyan szett amivel szerintem korhatár nélkül el lehet játszani, könnyen programozható, egyszerű összeszerelni és bármit megépíthetünk belőle.

Szólj hozzá!

Címkék: lego szövőgép lego mindstorms

2013.02.11.
08:16

Írta: gadget.blog.hu (törölt)

ZombiU Wii U Bundle

zombi u wii u bundle.jpg

Az egyik system seller játékot a ZombiU-t február 17.-én vehetjük meg a Wii U-val egybecsomagolt bundle kiadásban. Az alap deluxe felszerelésen kívül kapunk még egy ZombiU játékot és egy fekete Wii U Pro kontrollert(erősen x360 joy copy). Az előbb említett megjelenési dátum USA/Kanadára vonatkozik, nettó 389$-os ár mellett. Egy kis emlékeztető a játékról:

 

Szólj hozzá!

Címkék: konzol wii u zombiu

2013.02.11.
00:05

Írta: gadget.blog.hu (törölt)

Pacific Rim előzetes

pacific rim poster.jpg

Mecha-robotos, godzilla szerű szörnyel harcolós sci-fi.

Szólj hozzá!

Címkék: film trailer pacific rim

2013.02.08.
14:30

Írta: gadget.blog.hu (törölt)

Kockabarát a Corvin Pláza etető részlege

corvin plaza wifi.jpgTegnap este beültem a Corvin-ba csirkézni (sanders ezredes). Közben gondoltam elszöttyögök a mailjeimmel a telón. Szerencsére az etető részleg laptop és kokcka barát.

corvin plaza wifi login.jpgEgyrészt van ingyenes wifi(Wiera), másrészt külön matricákkal emelik ki a konnektorok helyét. A laptopom akksija wifi-vel vagy nélküle is max negyedórát bír, de a teljesítménye még bőven elég munkára, meg szöttyögni is úgyhogy a mobilitást leszámítva meg vagyok vele elégedve. Amióta viszont ilyen a telep kb. akor ülök be vele egy helyre kávézni ha van üres konnektor.

corvin plaza rejtett konnektorok.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: wifi corvin plaza

2013.02.07.
17:11

Írta: gadget.blog.hu (törölt)

Ilyennek képzelték a 21.-ik századi távmunkát 1967-ben

21ik szazadi jovo.jpg

Walter Cronkite az amerikai CBS tv adónál volt híradós bemodó, majd több saját műsort is vezetett, köztük a: "A 21.-ik század" című show-t. Ebben a részben megálmodta, hogy szerinte milyen lesz a jövőben az otthoni iroda, amikor ki se kell mozdulnunk dolgozni hanem "a munka jön haza".

Szerinte a jövőben lesz egy eszközünk ami kiváltja az újságot és csak a műholdról átküldött híreket gyűjti össze nekünk, de akár ezt ki is nyomtathatjuk. Egy külön számítógépünk lesz a tőzsdei és időjárás információk megjelenítésére. A középső monitoron pedig munkatársunkkal tudunk videótelefonálni. A harmadik kijelzőn pedig dolgozunk és a ház biztonsági kamera rendszeréhez is hozzáférünk. Ne felejtsük el ,hogy akkoriban egy "átlagos PC" így nézett ki:

1960as evek szamitogepe.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: tech future walter cronkite

2013.02.07.
08:52

Írta: gadget.blog.hu (törölt)

Lequ: All in one Pc zongora

all in one pc piano.jpg

A Haier kínai háztartási és egyéb fogyasztói termékeket gyártó cég egy új koncepcióval rukkolt elő: zongorával egybeépített számítógép amivel elvileg könnyebben tanulhatunk meg zongorázni. Az okos-zongora lelke egy Intel-es érintőkijelzős PC. 3212$ és a miénk.

all in one pc piano 2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: haier lequ

2013.02.06.
20:04

Írta: gadget.blog.hu (törölt)

Celebek kamu pozíciói tech cégeknél

alicia keys blackberry.jpg

Sokan lehet nem értették mégis mit jelent ha egy celeb áll a céghez, miért jó ez nekik, mit nyernek vele és valójában mit is csinál az a személy ott ?Nem a BlackBerry az első cég amelyik teljesen hülyét csinál magából azzal ,hogy egy kamu pozícióba (Global Creative Director) felvesz egy ismert személyt (Alicia Keys). Az énekes elvileg ezzel a cég globális kreatív igazgatója. Valóságban ez azt jelenti, hogy egy hónapig BlackBerry telefonnal a kezében fogják fotózni a paparazzi-k, meg nyilatkozni fog, hogy ez miért is egy remek készülék.

alicia keys iphone.jpg

Ezzel csak az a baj, hogy Alicia Keys lehet régen BlackBerry-t használt, de 2-3 éve iPhone/iPad heavy user, mint minden értelmes ember aki megengedheti magának ezeket az eszközöket. Ezt tetézi, hogy neki vagy egy okostelefon alkalmazása ami csak iOS eszközökre érhet el. Tehát egy hónapig Blackberry-vel megy bulizni/rendezvényekre utána meg használja amit előtte is.

oprah love surface from ipad.jpg

Microsoft Surface tablet celeb: Oprah Winfrey tweetelte, hogy annyira jó lett ez a tablet, hogy vesz is rögtön 13-at a családjának. Ami jól hangzik csak kár ,hogy ezt egy iPad-ről tette ki.


will i am intel creative director.PNG

Intel celeb: Will I. Am (Director of Creative Innovation), már látom magam előtt ahogy a srác leül és megrajzolja a következő generációs 8nm-es gyártósor terveit az Intelnek. Ha neked se mond semmit ez a név az talán segíthet, hogy a Black Eyed Peas egyik énekese aki azóta szóló karrierbe fogott és mellesleg processzorokat tervez az Intelnek.

Polaroid Celeb: Lady Gaga, hát nem az ő hibája, de ez a cég szépen csődbe ment.

Nekem ebből egy üzenet jön le: ha celebhez nyúlnak annyira szar a termék a konkurenciához képest, hogy máshogy nem tudják felkelteni a sajtó figyelmét vagy nagyon állóvízbe állnak és exra figyelemre vágynak mint pl.: az Intel.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb global creative director

2013.02.06.
09:46

Írta: gadget.blog.hu (törölt)

Fast & Furious 6 előzetes

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes film trailer fast & furious 6

2013.02.05.
22:38

Írta: gadget.blog.hu (törölt)

Helium az első akksis tok az iPhone 5-höz

mophie juice pack helium.PNG

A Mophie az egyik legismertebb minőségi akksis-kemény tok gyártó iPhone felhasználók között. Ez a legegyszerűbb módja, hogy töltés nélkül egész nap nyomkodhassuk a telefonunkat. Az iPhone 5-höz tokjuk a Juice Pack Helium nevet kapta. Elvileg olyan könnyű, hogy észre sem vesszük és 13%-al vékonyabb mint a Juice Pack Air.

mophie helium.PNG

1500mah extra áramhoz jutunk és szerencsére MicroUSB-n keresztül tudjuk tölteni amit az okostelefonok több mint 80%-a is használ. (egyszerre töltődik a telefon és az akksis-tok is) Nettó 80$-ért lehet megvenni elvileg holnaptól, ma csak a törzsvásárlók vehetik meg akiket erről e-mailben értesített a cég.

Szólj hozzá!

Címkék: iphone 5 mophie juice pack helium